Начало Помощник Общи условия

 

Общи условия

ДОСТАВКА


Доставката на поръчаните продукти се извършва или от куриерска фирма за малки и необемисти пратки, или от наш собствен транспорт за по-големи и тежки пратки. Цената за доставка се определя въз основа на тарифите на куриерската фирма за населеното място, посочено в адреса на получаване и сумарното обемно тегло на поръчаните стоки и не влиза в цената на поръчаната стока.
За доставки до страната използваме куриерски фирми Спиди и Еконт по избор на клиента, а за София използваме и Рапидо. Моля да имате предвид, че доставките се извършват от куриери и понякога, макар и много рядко, е възможно срока за доставка да не се спази. BGpechat.com не може да бъде държан отговорен за евентуално забавяне на поръчка, понеже доставката е извън нашия контрол. Благодарим за разбирането!
Ако при получаване на Вашата поръчка, установите повреда или ако забавянето на доставката не е поради причини, възникнали от Ваша страна, ние заплащаме повторната доставка.

Цената за доставка се заплаща допълнително и не е включена в цената на всеки един продукт.
Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички поръчки направени през сайта BGpechat.com могат да бъдат платени по банков път. При желание за друг вид плащане, моля обърнете се за потвърждение от наша страна при подаването на заявка за поръчка.

Плащане по банков път
При уговорено плащане по банков път ще получите e-mail с координатите за плащане по банков път. Моля да укажете в поръчката си данни на юридическото лице, което ще извърши плащането. Имайте предвид, че срокът за изпълнение на поръчката започва да тече от момента на получаване на Вашето плащане или от момента на получаване на копие от заверено от банката платежно нареждане (референтен номер при електронно банкиране) на нашия e-mail адрес.

 

Анкета
Какво печатате най-често?