Close

Повече за БГ печат

За нас

Видовете печатни материали и още нещо

Целта на сайта ни е да предостави детайлна информация за видовете печатни материали, подходящите медии и хартии за печат на различните печатни продукти (листовки, дипляни, визитки, папки, плакати, карти, флаери, брошури, календари, грамоти, сертификати, каталози, книги, покани, картички, обложки за дискове, календарчета и др. стандартни и нестандарти печатни продукти). Освен информацията за печатните материали предлагаме и професионален графичен дизайн и предпечат. И не на последно място – предлагаме коректност – ценим вас хората, ценим времето ви, ценим парите ви.

В зависимост от тиража, хартията и срока за изработка на печатните материали да подберем оптималния вариант за направата им измежду наличните технологии: офсетов печат, дигитален (цифров) печат, хибриден печат. От години се наблюдава тенденцията в печатната индустрия в България да се изработват печатни материали с тиражи за дигитален печат на офсетови машини, тиражи за „четвъртинки“ машини – на „половинки“ машини, хибридните технологии все още малко се използват. Последните години се наблюдава и масовата тенденция крайни клиенти да се обръщат директно към печатниците, като не познават мощностите и предназначението на машините на съответната печатница. Всичко това вместо да спомогне за намаляване цената на едно печатно изделие и повишаване на качеството му, често води точно до обратния резултат.

Нашата цел е различните печатни материали да бъдат изработени на оптималната за тях цена за печат, като се използва подходящата за целта печатна технология. При това тази цел да бъде постигната като се гарантира най-високо качество на печатния продукт.

Често при поръчването на един печатен материал се забравя за основната му цел – да носи определено рекламно или имиджово послание.  Един непрофесионално изработен материал от гледна точка на дизайн, предпечат и печат в много случаи води до ефекта на антирекламата или още по-лошото – до изхвърлянето му в най-близкото кошче за отпадъци. Практиката е доказала, че ограничени от един рекламен бюджет, много по-ефективно е не да се отпечатат най-евтините рекламни материали във възможно най-големия тираж, а да се изработят по-качествени материали, в по-малко количество, но да се разпространят до реални потенциални клиенти. За да бъдете различни и да ви забележат, ние ви предлагаме  професионален графичен дизайн и предпечат.

BGpechat е един коректен партньор. Спазваме договорените срокове и цени. С цел да пестим времето на клиентите си осъществяваме доставки до София, страната и чужбина като разполагаме и със собствен транспорт, и сме договорили преференциални цени с партньорите ни – фирми за куриерски услуги. Информацията на сайта ни се актуализира ежедневно. Ценовата информация се актуализира ежемесечно. При наложителна промяна на някои цени за печат на изделия в посока нагоре, спазваме едномесечен срок за актуалност на първоначално предлаганата от нас цена за печат.

Опитали сме се да направим сайта си лесен за навигация с цел бързо достигане до нужната на клиентите ни информация. Оставаме отворени за вашите идеи и мнение относно работата ни, които ще се радваме, ако споделите с нас чрез контактната ни форма.